Een Tuintafel op maat laten maken?

Aan een tuintafel beleef je vaak de mooiste momenten. Van het barbecuen met vrienden tot het ontbijten in de zon met de familie. De tuin is vaak een gezellige plek waar je met mooi weer veel tijd spendeert. Een tuintafel, helemaal gemaakt naar jouw wens, maakt deze plek dan ook nog mooier. 
Wij maken deze Tuintafel voor jou compleet op maat. Geheel naar jouw wens. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons jouw wensen via onderstaand formulier of kom langs bij onze werkplaats (op afspraak).

Stel jouw tafel samen!

Alleen de beste materialen.

We maken alleen gebruik van de best beschikbare materialen,  het beste en mooiste eikenhout dat we zelf sorteren bijvoorbeeld. Wij vinden de kwaliteit van jouw tafel belangrijk en houden hier graag de controle over. Daarom maken we alles in eigen beheer. We houden van transparantie en laten je daarom graag alles zien.
Bekijk de video waarin we laten zien hoe we een unieke eettafel maken. 

Altijd eerlijk geprijsd

Alleen de beste materialen

Eindeloze mogelijkheden

Ervaringen van echte klanten:

Ontzetten blij met onze tuintafel. We wouden graag een wit frame en losse balken als tafelblad. Dit was geen probleem en ik kreeg al snel een schets per mail.

 - Familie de Koning

Heel goed advies gekregen tijdens een bezoek aan de werkplaats over welk formaat en breedte bij de ovale tafel. En daarnaast een mooi TV meubel laten maken. Levering en montage op locatie was erg handig en verliep vlekkeloos.

 - R. van Mullem

De tafel helemaal zoals ik deze voor me zag. Goed advies gehad over de grootte van de tafel zodat deze niet te veel ruimte in onze keuken zou innemen. Erg fijn dat de tafel 's avonds geleverd kon worden!

 - Familie Blink

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Elke tafel is uniek. En om jou een eerlijke prijs te kunnen geven maken we vrijblijvend een offerte maat.
Vul de velden hieronder in met jouw specifieke wensen en ontvang een vrijblijvende offerte voor jouw perfecte eettafel.  We streven er naar om binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.